Om Os

Børnehavehuset er en selvejenet børnehave med 30 børn i alderen 2,10-6 år (normeret til 36). vi ligger i en gammel villa i 2 plan, hvor børnene er fordelt på 2 stuer med 15 eller flere børn på hver stue. der er grøn stue og rød stue som ligger på øverste etage og garderober, toiletter, køkken og kontor ligger i stueetagen.

I børnehavehuset er vi 5 fastansatte inkl. Leder og souschef, som også har timer sammen med børnene. vi er alle uddannede, 4 pædagoger og 1 PAU.
Vi arbejder ud fra det mål at børnehaven skal være et trygt og rart sted at være og med engagerede voksne, som både fungere som inspirator for børnene i deres udvikling, men også er rollemodeller for børnene i en anerkendende atmosfære, der gør, at hver barn føler sig trygt og accepteret.

Vores værdiggrundlag er baseret på, at man tager hensyn og hjælper hinanden, de store hjælper de små,  de “gamle” børn hjælper de nye, at man taler pænt til hinanden og de voksne, og at man som udgangspunkt ikke gør noget ved andre, man ikke selv kan lide. 

Rutiner, relationer (venskaber ikke mindst), plus traditioner er højt prioriteret i vores praksis. Vi er meget opmærksomme på, at børn både skal have plads til egne lege, men også, at vi som pædagogisk personale har til opgave at skabe læring, muligheder og udfordringer for børnene i deres hverdag.