Aflevering og afhentning

Aflevering & afhentning / Fremmøde og Fravær

Aflevering & afhentning:

• Aflevering –skal ske ved at barn & forældre kommer og siger go’ morgen/hej til personalet som er på stuen. Det er samtidig vigtigt at vi får besked, hvis der har været noget om morgenen, som vi skal være opmærksomme på i løbet af dagen.

Afhentning-  af barnet sker ved at barn & forældre kommer og siger farvel inden afgang fra børnehaven.

Hvis andre end mor/farhenter, SKAL dette oplyses.

Fremmøde og Fravær:

• Ved fremmøde senere endkl. 9.00 er det vigtigt at i ringer og høre om vi skal på tur eller andet, da i ellers kan risikere at komme til en lukket børnehave.

Af hensyn til planlægning af en god dag for børn og personale, er det vigtigt, at i som forældre GIVER BESKED, hvis jeres barn er syg, og i SÅ GOD TID som muligt når jeres barn holder fri eller har ferie