Sidste Nyt

Sidste Nyt.
Børnehavehuset, Hvidovregade 47 har netop fået nyt navn. Det fulde navn er “Det Private Børnehus, Skattekisten” -eller i daglig tale “Skattekisten”. Det er børnene der har valgt institutionens nye navn 🙂
Børnehaven forefindes IKKE i Hvidovregade 47 mere, men er flyttet ind på den nye adresse, Immerkær 27a, 2650 Hvidovre. Den nye børnehave er ikke 100 % færdig endnu ift. ombygning og istandsættelse, men vi er godt på vej og børnene synes meget glade for deres nye børnehave.

Lidt om matriklen, Immerkær 27a.
Immerkær 27a er en tidligere børnehave (kendt som Rebæk Søpark Børnehave). Bygningen har i en længere periode stået tom. Selve bygningen har en masse gode rum og meget velegnet til formålet børnehave. Indeområderne er på knap 365 kvadratmeter (ca. 4 gange større end Hvidovregade 47). Der er et udeareal på 806 kvadratmeter.
Ligeledes ligger matriklen klods opad Rebæk sø området, Rødovre Station og Brøndbyskoven. Hvilken også giver nuværende og fremtidige muligheder 🙂

Hjemmesiden. Denne hjemmeside flyttes til et andet domæne med tiden.

Covid 19.
Ligesom i resten af Danmark/verden er der jo en “coronasituation”. Vi forsøger at være meget udendørs og forsøger at tage højde for både retningslinjer og anbefalinger. Da disse ændrer sig ofte og der laves små justeringer -så følg’ med på opslagstavler nede i børnehave. Ved “radikale” ændringer tager vi kontakt telefonisk. Vi opfordrer fortsat til, at børn med mere end et sygdoms-symptom eller hvis barnets almentilstand er påvirket – bliver hjemme. Husk at give svar på eventuelle Covid 19 test. Ved spørgsmål -kontakt ledelsen.